Helyi közélet

2013.05.21. 12:49

Debreceni mutogatós a rendőrök hálójában - A hosszú hétvége elfogásai

Szeméremsértés miatt elfogták a járőrök azt az 56 éves hajléktalan férfit, aki 2013. május 18-án reggel a debreceni Kossuth utcán, egy játszótér közelében két arra haladó nőnek a nemi szervét mutogatta.

Szeméremsértés miatt elfogták a járőrök azt az 56 éves hajléktalan férfit, aki 2013. május 18-án reggel a debreceni Kossuth utcán, egy játszótér közelében két arra haladó nőnek a nemi szervét mutogatta.

A férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Sz. Dániel gyanúsítottal szemben szeméremsértés vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Autókat, szemetest rongált

A rendőrjárőrök a debreceni István utcán három fiatal férfit fogtak el és állítottak elő a kapitányságra 2013. május 19-én éjszaka. Az előállított fiatalok egyikét gyanúsítottként, a másik két fiatalt pedig tanúként hallgatták ki a nyomozók. A megalapozott gyanú szerint a 15 éves fiú társaival tartott hazafelé, amikor a Böszörményi úton egy kukát rongált meg, a Hősök utcán, a Dorottya utcán és a Kishegyesi utcán, pedig az ott parkoló járművek visszapillantó tükrét rúgta le, illetve szélvédőjét törte be. A fiatalkorú fiúval szemben garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Kerékpárt lopott

Elfogták a debreceni rendőrök azt a férfit, aki 2013. május 17-én a Füredi utcáról ellopott egy kerékpárt. A kerékpárt egy Böszörményi utcai társasházban vitte, ahol később megtalálták a rendőrök. A lakásban további két lopott kerékpár is volt, ezért a lakás bérlőjét is előállították a kapitányságra. G. János Sándor 41 éves debreceni férfivel szemben lopás bűntette, K. Zsolt Ferenc 35 éves ceglédi férfivel szemben, pedig orgazdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában