Helyi közélet

2013.05.09. 13:23

Biciklipumpa és kakaós csiga

Debrecen - Nagyon népszerű volt csütörtök reggel a Magyar Kerékpáros Klub bringás reggelije a debreceni Kossuth téren, ahol reggel 7-9-ig kakaós csigával, pogácsával és üdítővel várták a kerékpárosokat.

Debrecen - Nagyon népszerű volt csütörtök reggel a Magyar Kerékpáros Klub bringás reggelije a debreceni Kossuth téren, ahol reggel 7-9-ig kakaós csigával, pogácsával és üdítővel várták a kerékpárosokat. – Olyan sokan jöttek el, hogy egy óra alatt elfogyott háromszáz kakaós csiga. Úgy becsüljük, hogy a duplájára lett volna igény – érzékeltette a rendezvény sikerét Szanyi Gergely, a klub debreceni aktivistája.

A bringás reggelin azonban nemcsak a kerékpárosokat, de a „drótszamarakat” is kényeztették, aki kérte megolajozták, felpumpálták kerékpárját, s néhány kedves matricával még ki is díszítették.


HBN

Videóinkból megtudhatják, miért fontos a bringásoknak a biztosítás, milyen visszajelzéseket kap a klub a debreceni bringásoktól, s milyen előnyökkel jár a tagság!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában