Helyi közélet

2013.05.27. 19:06

Az alpolgármester szerint szép és kényelmes

Debrecen - Formailag illeszkedik az európai vasúti- és metrókocsi „trendbe”, s mondhatjuk, Európa egyik legszebb dizájnja a debreceni új villamosjárműveké – összegezte tetszését Pajna Zoltán gazdasági ügyekért felelős alpolgármester, amikor a napokban érkezett szerelvényről kérdeztük.

Debrecen - Formailag illeszkedik az európai vasúti- és metrókocsi „trendbe”, s mondhatjuk, Európa egyik legszebb dizájnja a debreceni új villamosjárműveké – összegezte tetszését Pajna Zoltán gazdasági ügyekért felelős alpolgármester, amikor a napokban érkezett szerelvényről kérdeztük. Úgy véli azonban, nem csak a külcsín, hanem a belbecs is az elvárásoknak megfelelő.

A villamos valóban tágas, komfortérzetet nyújt, nem csak arról van szó, hogy a papíron hány férőhely szerepel – hangsúlyozta az alpolgármester. A jármű 2650 mm-es szélessége nagy, meghaladja a budapesti Combinokét (2400 mm), ez a paraméter a kiírásban szerepelt. Így az ülések közti távolság elegendő, egymás mellett is kényelmesen elhaladhatnak az utasok.

HBN

További részletek a keddi Naplóban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában