Helyi közélet

2013.04.11. 11:39

Vastolvajokat fogtak Biharnagybajomban

Biharnagybajom - Két héten belül 3 alakalommal összesen 20 szál vascsövet tulajdonított el egy biharnagybajomi ház udvaráról az a három férfi, akiket 2013. április 10-én késő délután fogtak el a rendőrök.

Biharnagybajom - Két héten belül 3 alakalommal összesen 20 szál vascsövet tulajdonított el egy biharnagybajomi ház udvaráról az a három férfi, akiket 2013. április 10-én késő délután fogtak el a rendőrök.Kétszer sikerült az ellopott tárgyak értékesítése, míg a harmadik alkalommal a maradék vas eladási helyre szállítása közben fogták el őket a járőrök. A három férfit előállították a Biharnagybajomi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket a nyomozók. Az eljárást velük szemben lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt a Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

K. Lajos 20 éves és 14 éves biharnagybajomi társa az eljárás során szabadlábon védekezhet. Sz. Zoltán 23 éves biharnagybajomi lakost kihallgatását követően őrizetbe vették a nyomozók és előterjesztést tesznek az ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában