Helyi közélet

2013.04.28. 13:15

Olvasói levél: Üdvözlöm az ötletet!

Földes - A föld napja előtt bő héttel (április 14-én) rendezték meg Földes napját! Az ünnep egyik programja az I. Földesi Amatőr Alkotóművészeti Kiállítás volt a Karácsony Sándor Művelődési Ház aulájában.

Földes - A föld napja előtt bő héttel (április 14-én) rendezték meg Földes napját! Az ünnep egyik programja az I. Földesi Amatőr Alkotóművészeti Kiállítás volt a Karácsony Sándor Művelődési Ház aulájában.Tizennyolcan mutattuk meg, mit csinálunk szabad időnkben: gobelinek, hímzések, gravírozott üvegtárgyak, festmények és egyéb technikával készített dísztárgyak kerültek az érdeklődők szeme elé. Látszik, hogy amatőrök vagyunk … naivan megalkotott műveinkkel próbáljuk belopni a nézők szívébe magunkat, arra buzdítva őket, hogy merjenek alkotni, s kihozni az otthonuk falai közül.

Egy másik érzékszervünk, az ízlelőbimbóink is ki lettek elégítve a sütiversenyre hozott finomságokkal. A sütés-főzés is művészet, kreativitás kell hozzá. Mi, gyakorló háziasszonyok, tudjuk. Én ezt annyira komolyan veszem, hogy egy Gállnéiasított szakácskönyv írásának a kellős közepén tartok.

Az amatőr alkotóművészeti kiállítás elindítása jól sikerült! Üdvözlöm az ötletet!

- Gáll Sándorné, Földes -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában