Helyi közélet

2013.04.09. 11:27

Finiséhez érkezett az óriásplakátok elleni harc Debrecenben

Debrecen - A forgalmas utak mentén található óriásplakátok zöme rontja Debrecen városképét, ráadásul elterelheti az autósok figyelmét a közlekedésről, így még balesetveszélyesek is. Ezért azokat fokozatosan el kell távolítani.

Debrecen - A forgalmas utak mentén található óriásplakátok zöme rontja Debrecen városképét, ráadásul elterelheti az autósok figyelmét a közlekedésről, így még balesetveszélyesek is. Ezért azokat fokozatosan el kell távolítani. A csaknem 2 évvel ezelőtt született döntést követő hónapokban a közterületekről és helyhatósági fenntartású épületekről a szerződések felmondásával lassan el is tüntették a hatalmas méretű reklámokat. Azonban magánterületeken, lakóházak előkertjeiben, társasházak tűzfalain mai napig szép számmal maradt még belőlük. Április elsejéig ezeket is le kellett volna szerelni, de sokan nem tettek eleget az önkormányzat erre vonatkozó felszólításának. Ezért a helyhatóság kemény fellépésre szánta el magát. Első körben büntetni fognak, majd a renitensek tábláit kifűrészelik.

A témával hamarosan bővebben is foglalkozunk.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában