Helyi közélet

2013.04.12. 19:16

Ez a gáz! Ötvenezret kértek az „ügyintézésért”

Debrecen - Azt mondták, rongált az óra, de van megoldás az eltussolására.

Debrecen - Azt mondták, rongált az óra, de van megoldás az eltussolására.Gazdálkodó szervezet dolgozója által elkövetett vesztegetés bűntett miatt tett javaslatot vádemelésre a rendőrség a területi gázszolgáltató két munkatársa ellen. Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő elmondta: az ügyben egy debreceni fogyasztó feljelentését követően indult nyomozás. A gyanúsítottak gázóra-ellenőrzést végeztek a sértett albérletében, s közölték: az óra rongált, ezért le kellene szerelniük és szakértői vizsgálatra utalni. A helyszínen azonban felajánlották, 50 ezer forintért a helyén hagyják a mérőt, és a rongálódását sem említik. A két ellenőrt a nyomozók tavaly májusban fogták el a pénz átvételét követően.

M. Andrást (44) és H. Nándort (33 éves) előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során a téglási és a debreceni férfi szabadlábon védekezhetett. A nyomozás iratait a rendőrség elküldte az ügyészségnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában