Helyi közélet

2013.04.08. 16:02

A szocialistáknak is kell az aláírásunk

Debrecen – Az alapélelmiszereket csak 5 százalékos áfakulcs terhelje, vág vissza az MSZP a rezsicsökkentésre, s a párt hétfőtől június közepéig ehhez várja az aláírásokat az utcákon, tereken.

Debrecen – Az alapélelmiszereket csak 5 százalékos áfakulcs terhelje, vág vissza az MSZP a rezsicsökkentésre, s a párt hétfőtől június közepéig ehhez várja az aláírásokat az utcákon, tereken. Bangóné Borbély Ildikó, a párt országos elnökségi tagja közölte: bár támogatják a kormánypárti rezsicsökkentést, szerintük az sokak, így például a vegyestüzeléshez visszatérők problémáját nem oldja meg teljesen. A szocialisták ezért egyebek mellett a tej, a cukor, a liszt és a hús árának érezhető csökkenését szeretnék elérni az aláírásgyűjtésen keresztül.

Bangóné Borbély Ildikó tájékoztatása alapján a céljuk másfél millió ember támogatását megszerezni, ugyanakkor köti a kezüket, hogy a hatályos törvény értelmében költségvetéssel, adókkal kapcsolatos kérdésekben nem lehetséges népszavazást kiírni. A kitelepülések menetrendjéről a (52) 456–403-on kérhető bővebb információ.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában