Helyi közélet

2013.04.26. 19:46

A DISZ szerint a város a polgárait fosztogatja

Debrecen – Ha az áram- és gázszolgáltatóktól elvártuk a rezsicsökkentést, akkor az AKSD Kft. az árbevétele és nyeresége alapján akár tíz százalékot is engedhetne a debreceni hulladékszállítási és temetői díjakból.

Debrecen – Ha az áram- és gázszolgáltatóktól elvártuk a rezsicsökkentést, akkor az AKSD Kft. az árbevétele és nyeresége alapján akár tíz százalékot is engedhetne a debreceni hulladékszállítási és temetői díjakból. Ha más szemében meglátjuk a szálkát, a sajátunkban illene észrevenni a gerendát. A debreceni városvezetők azonban évek óta fosztogatják a saját polgáraikat – jelentette ki sajtótájékoztatóján dr. Dobrossy István. A DISZ önkormányzati képviselője a város idei költségvetési koncepciója kapcsán kiemelte: ahhoz, hogy Debrecen élhetőbb legyen, többet kellene költenie városüzemeltetésre, s ehhez kellő akarattal meg lehetne találni a pénzforrásokat a büdzsében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában