Helyi közélet

2013.04.19. 11:14

A belső kihívások fékezik a vállalatokat

Debrecen - A válságkörnyezetben is sikeres üzleti stratégiákat díjazzák a versenyen.

Debrecen - A válságkörnyezetben is sikeres üzleti stratégiákat díjazzák a versenyen.A gyengélkedő nemzetközi és hazai gazdasági klímánál sokkal jobban megnehezítik a vállalatok életét a belső problémák, vagyis a válságra adható megfelelő válaszok megtalálásának belülről fakadó nehézségei – derül ki az RSM DTM Hungary Zrt. friss vállalati kutatásából.

Az e terén is követendő példákat kutatja fel az idén is a European Business Awards, amely az „Az Év Vállalkozója” díj keretében 2007 óta jutalmazza a leginkább elismerésre méltó teljesítményű európai vállalkozásokat és vezetőiket. Nem önmagában a külső körülmények determinálják egy-egy cég sorsát, a siker vagy kudarc sokkal inkább azon múlik, hogy a vállalkozás hogyan alkalmazkodik a megváltozott feltételekhez, és miként szervezi újjá saját belső világát, működését – derül ki az RSM DTM Hungary Zrt. által készített felmérésből.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában