Helyi közélet

2013.03.22. 13:03

Tudnivalók és fórum az önkormányzatok ügyeiről

Debrecen - Az új hivatali rendszer kialakításának problémáiról, az adósságrendezésből adódó konfliktusokról, a polgármesterek és jegyzők jogállásáról, a Legjobb önkormányzati gyakorlatok pályázatáról, valamint a helyi esélyegyenlőségi programok készítésének szükségességéről is információkat kaphatnak és megoszthatják álláspontjukat kollégáikkal a Megyeháza Árpád termében azok, akik részt vesznek március 27-én Debrecenben a 9 órától kezdődő fórumon, melyet a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ)rendez.

Debrecen - Az új hivatali rendszer kialakításának problémáiról, az adósságrendezésből adódó konfliktusokról, a polgármesterek és jegyzők jogállásáról, a Legjobb önkormányzati gyakorlatok pályázatáról, valamint a helyi esélyegyenlőségi programok készítésének szükségességéről is információkat kaphatnak és megoszthatják álláspontjukat kollégáikkal a Megyeháza Árpád termében azok, akik részt vesznek március 27-én Debrecenben a 9 órától kezdődő fórumon, melyet a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ)rendez. A téma iránt érdeklődő kívülállókat is szívesen látnak.

HBN


Előadók és témák:

  • Vasas Lászlóné dr., a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal főigazgatója - közigazgatási átalakítások, járások)
  • Laczó Gyula, a Belügyminisztérium munkatársa - közfoglalkoztatás
  • dr. Kiss Klára és Treszkán Horváth Viktória, a Belügyminisztérium munkatársai - időszerű önkormányzati feladatok
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában