Helyi közélet

2013.03.21. 10:21

Nyilvános WC-k

Debrecen - Sokunknak okoz, finoman szólva, kellemetlenséget az a sok hely Debrecenben, amiket néhányan csak vizeldének használnak.

Debrecen - Sokunknak okoz, finoman szólva, kellemetlenséget az a sok hely Debrecenben, amiket néhányan csak vizeldének használnak. Ezeken a helyeken sajnos fényes nappal anyukák, apukák kisgyerekekkel is közlekednek, vagy bevállalják azt a nagy kerülőt, amit pont ezekkel az átjárókkal, sikátorokkal spórolhatnának meg.

A gyerekek, leginkább míg kicsik, hajlamosak falat simogatni, vagy éppen hasra esni minden különösebb akadály nélkül. Ha pedig ezt egy olyan helyen teszi, ahol még a bűz is orrfacsaró a sok pisitől és egyebektől, akkor az nem túl szívderítő egy szülő számára.

Természetesen ezeken a helyeken jobbára világítás sincs, vagy ha volt is már nem működik.

Pedig talán ez pár telt hólyagú városlakót esetleg eltántorítana a hely nem rendeltetésszerű használatától. A háziállatokat sem egyszerű betanítani, hogy mindig a megfelelő helyen végezzék el a dolgukat, a vadállatokról nem is beszélve!

De hagyjuk most a többi állatot, most csak azokról van szó akik nem bírják visszatartani szükségleteiket egyik kocsmától a másikig. Ami azért nagy dolog, mert Debrecenben ez nem kihívás, szinte minden sarkon találni egy vendéglátóipari egységet, ahol persze mosdó is van.

Már-már arra gondolhatnánk, hogy valami csúnya, fertőző urológiai problémáról lehet szó, aztán hányásba lépünk vasárnap reggel a Batthyány utcán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában