Helyi közélet

2013.03.22. 13:44

Megújul az iskola Hajdúszováton

Hajdúszovát - Javában folynak a munkálatok az általános iskola épületén: az önkormányzat pályázaton nyert közel 40 millió forintot a Diószegi Lajos Általános Iskola energetikai felújítására.

Hajdúszovát - Javában folynak a munkálatok az általános iskola épületén: az önkormányzat pályázaton nyert közel 40 millió forintot a Diószegi Lajos Általános Iskola energetikai felújítására. A beruházás során az épület teljes hőszigetelésére, az összes nyílászáró cseréjére sor kerül, ezen túl beépítenek egy pellet-faapríték kazánt is. Az önkormányzat saját maga, állami hozzájárulás nélkül tartja fent az intézményt, így a beruházástól a rezsiköltségek – főleg a fűtés – jelentős csökkenését várja.

2013 május 31-ére kell elkészülnie az építkezésnek, így a gyerekek a következő télen már egy megújult, korszerű fűtésrendszerrel rendelkező, jól hőszigetelt épületben sajátíthatják el ismereteiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában