Helyi közélet

2013.03.20. 13:31

Máris elkapták a bombával fenyegetőt

Debrecen - Valótlan tény állításával elkövetett közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt vonják felelősségre azt a 17 éves komádi fiatalembert, aki bombarobbantással fenyegette meg az egyik Debrecenben működő élelmiszerüzlet-láncot.

Debrecen - Valótlan tény állításával elkövetett közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt vonják felelősségre azt a 17 éves komádi fiatalembert, aki bombarobbantással fenyegette meg az egyik Debrecenben működő élelmiszerüzlet-láncot.A rendőrség szerdai közlése szerint a gyanúsított kedd délelőtt a katasztrófavédelem ügyeletére telefonált azzal, hogy bombát helyezett el az üzletlánc egyik boltjában. Mivel azt nem említette, hogy pontosan melyik üzletről van szó, a bombakutató járőrök a cég összes debreceni boltjához kivonultak.

Az épületek átvizsgálása során semmilyen gyanús dolgot sem találtak, ugyanakkor a nyomozók pár órán belül azonosították és komádi lakásán elfogták a fenyegetőzőt. A férfit őrizetbe vették.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában