Helyi közélet

2013.03.21. 12:25

Derűs zuhanás Debrecenben

Debrecen – Olt Tamás Absinth című darabjának ősbemutatóját tartja csütörtökön – ma – a Csokonai Színház társulata. A „Derűs zuhanás egy részben, sanzonokkal” műfaji megjelölésű produkciót a stúdiószínpadon láthatja a nagyérdemű, 19 órai kezdettel.

Debrecen – Olt Tamás Absinth című darabjának ősbemutatóját tartja csütörtökön – ma – a Csokonai Színház társulata. A „Derűs zuhanás egy részben, sanzonokkal” műfaji megjelölésű produkciót a stúdiószínpadon láthatja a nagyérdemű, 19 órai kezdettel.„Hahó! Én írtam a cuccot, ez volt az Absinth alapköve… Főbb szerepekben Szűcs Nelli és Bakos Kiss Gabóka… Élőzenével készül… Párizs vándorünnep és a Tajtékos napok legyen kötelező olvasmány! Ha a Pere Lachaise-ben járnak, etessék meg a foltos kövér macskát Rossini sírjánál! A Saint Germainben igyanak egy absinthe-ot, a Diadalív árnyékában egy Calvadost! És amit a Pigalle-on tesznek, az legyen örökre titok!” – idézi Olt Tamást, a darab szerzőjét-rendezőjét a Csokonai Színház közleménye.

HBN | Fotó: Derencsényi István


Absinth

Derűs zuhanás egy részben, sanzonokkal

ősbemutató, március 21. csütörtök 19 óra | Csokonai Színház Stúdió

Soleil: Szűcs Nelli

George: Bakos-Kiss Gábor

Macska: Mészáros Tibor

Zenészek:

Trombita: Áchim Tibor / Csonka László

Harmonika: Dargó Gergely

Mozgás: Mészáros Tibor

Súgó: Lezó Ádám

Ügyelő: Karl József

Asszisztens: Jóvér Csaba

Rendező-tervező: Olt Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában