Helyi közélet

2013.03.18. 13:36

Debreceni kutatókat is kitüntettek

Budapest, Debrecen – Tizenegy kutató vehetett át a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Magyarország köztársasági elnöke által adományozott elismerést a Magyar Tudományos Akadémia székházában – olvasható az MTA honlapján (mta.hu).

Budapest, Debrecen – Tizenegy kutató vehetett át a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Magyarország köztársasági elnöke által adományozott elismerést a Magyar Tudományos Akadémia székházában – olvasható az MTA honlapján (mta.hu). A Magyar Érdemrend tisztikeresztjét és lovagkeresztjét Pálinkás József, az MTA elnöke adta át a tudósoknak – köztük debreceni szakembereknek.

A Magyar Érdemrend tisztikeresztjével tüntették ki Jolánkai Gézát, az MTA doktorát, aki a Debreceni Egyetem tanára, a Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Kutatói Intézet Nonprofit Kft. (VITUKI) tudományos tanácsadója.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült Mészáros Sándor, a fizikai tudomány kandidátusa, az MTA Atommagkutató Intézet főosztályvezetője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában