Helyi közélet

2013.03.01. 11:44

Családmese a hajdúhadházi könyvtárban

Hajdúhadház - A város egyik nagymúltú, ismert családjáról, az Égerháziakról szólt a Téli könyvtári esték sorozat csütörtöki rendezvénye a Földi János könyvtárban.

Hajdúhadház - A város egyik nagymúltú, ismert családjáról, az Égerháziakról szólt a Téli könyvtári esték sorozat csütörtöki rendezvénye a Földi János könyvtárban. A Hadházi Jenő vezette programsorozat újabb eseményén előbb a Hír Televízió családmesék sorozatában 2005-ben forgatott és lejátszott összeállítást tekintették meg az érdeklődők, majd Égerházi Péter beszélt 2001-ben elhunyt édesapjáról, Égerházi Imre festőművészről, a város díszpolgáráról.

Ezt követően Égerházi Tamás és lánya, Boglárka olvasott fel Tamás nagyapjának, Égerházi Gábornak a világháborús hadszínterekről hazaküldött leveleiből, melyekből kiderült a népes famíliában a költői véna sem volt ritkaság. A hajdúhadházi rendezvény a papírra vetett családfa tanulmányozásával, illetve kiegészítésével ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában