Helyi közélet

2013.03.25. 15:32

A Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület közgyűlése

Debrecen - A napokban tartotta tavaszi közgyűlését a Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület. A DAB székházban megjelenteket dr. Gerencsér Attila köszöntötte, majd Csiha László elnökségi tag előadását hallgatták meg Karácsony Sándor: A magyar észjárás című művéről.

Debrecen - A napokban tartotta tavaszi közgyűlését a Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület. A DAB székházban megjelenteket dr. Gerencsér Attila köszöntötte, majd Csiha László elnökségi tag előadását hallgatták meg Karácsony Sándor: A magyar észjárás című művéről.A ma is igen időszerű témához többen hozzászóltak, mondtak róla véleményt.

Az egyesület 2012 évi munkájáról Fülöp Mihály elnök számolt be. Az elmúlt időszak jelentős eseménye volt a Pedagógusok arcképcsarnoka 11.kötetének megjelentetése, mintegy 850 példányban. Az eredmények közül kiemelte a határon túli városok pedagógus közösségeivel a kapcsolatépítést, továbbá Karácsony Sándor emlékének ápolását , népszerűsítését.

Miután a megjelent tagok véleményt mondtak az elhangzott beszámolóról, következett a gazdasági jelentés. Örvendetes, hogy növekedett az egyesület támogatóinak száma.

Kedves színfoltja volt az összejövetelnek, amikor köszöntötték azokat az egyesületi tagokat, akik ebben az évben betöltötték a 70, 75, 80, 85. éveiket, de megemlékeztek azokról is, akik már nem lehetnek együtt az egyesület tagjaival.

Zárásként egyesületi elnök ismertette a 2013-as év terveit.

A megjelent tagok a beszámolókkal és a 2013-as év munkatervével egyet értettek.

A képek a közgyűlésen készültek (Foto: Tar József)

Körösszegapáti, 2013. március 22

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában