Helyi közélet

2013.02.28. 11:56

Interaktív kiállítást szervez a DKV Zrt.

Debrecen - A helyi közösségi közlekedés életébe, történetébe nyerhetnek betekintést azok a gyermekek és felnőttek, akik 2013. március 11. és 24. között ellátogatnak a debreceni Kölcsey Központban megrendezésre kerülő interaktív kiállításra a DKV Zrt szervezésében.

Debrecen - A helyi közösségi közlekedés életébe, történetébe nyerhetnek betekintést azok a gyermekek és felnőttek, akik 2013. március 11. és 24. között ellátogatnak a debreceni Kölcsey Központban megrendezésre kerülő interaktív kiállításra a DKV Zrt szervezésében. Az óvodások és iskolások számára játékos és szórakoztató programokkal készülünk, hogy minél jobban megismerhessék és megszeressék a helyi közösségi közlekedést, a Debrecenben közlekedő járműveinket.

A csoportosan érkező gyerekek interaktív foglalkozásokon vehetnek részt, amely során elsajátíthatják a közösségi közlekedési eszközök használatának szabályait, a kényelmes és biztonságos utazás feltételeit.

A belépés díjmentes, csoportos látogatás esetén előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Az alábbi elérhetőségeink bármelyikén készséggel állnak rendelkezésükre, tel.: (52) 502 649; 06 (20) 240 0552; e-mail: [email protected]

Ízelítő a programokból:

  • forgalmi iroda az ’50-es, ’60-as évekből
  • fotókiállítás
  • játékos foglalkozások
  • makettkészítés
  • modellvasút
  • óriáskifestő
  • Helyszín: Kölcsey Központ (II. emelet); Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

    Nyitva tartás:

    hétköznap: 09.00 – 18.00

    hétvégén: 10.00 – 17.00

    március 15.: ZÁRVA

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

    DKV Debreceni Közlekedési Zrt.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában