Helyi közélet

2013.01.17. 10:42

Hajdú-Bihar megyei kékfény - Fát, illatszert és ékszert is lopott

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 16-án is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, 23 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt. Megyénk személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem volt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 16-án is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, 23 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt. Megyénk személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem volt.Egy 28 éves fehérgyarmati nőt tiltott kéjelgés miatt állítottak elő a debreceni rendőrjárőrök 2013. január 16-án délután. A fiatal nő a Nagyerdő területén, védett övezetben az arra haladó gépjárművek vezetőinek kínálta anyagi juttatás ellenében szexuális szolgáltatásait. Az örömlányt a rendőrök érték tetten és szabálysértési őrizetbe vették.

Késő délután a Debreceni Városi Bíróság elfogató parancsa alapján vett őrizetbe a Debreceni Rendőrkapitányság egy 37 éves monostorpályi férfit.

Hajápoló terméket lopott tegnap délután egy debreceni illatszerboltban egy férfi, akit a biztonsági őrök tetten értek. A helyszínre érkező járőrök a 20 éves debreceni férfit előállították a kapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrjárőrök 2013. január 16-án délután a hajdúhadházi Földi János utcában ellenőriztek egy férfit. Az ellenőrzés során derült ki, hogy a 43 éves hajdúhadházi férfival szemben a Debreceni Városi Bíróság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogató parancsot. A férfit előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

A mezőőr jelzése alapján intézkedtek a vámospércsi járőrök 2013. január 16-án délután Bagamérban. A három intézkedés alá vont férfi a Bagamér külterületén lévő erdőből vágta ki engedély nélkül a fát, amit egy lovaskocsival szállítottak el. A három bagaméri férfit a járőrök előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vették őket a nyomozók.

Szintén falopás miatt vették szabálysértési őrizetbe 2013. január 16-án délután a hajdúszoboszlói járőrök egy helyi férfit, aki a hajdúszoboszlói, Angyalházi útfélen akácfát vágott ki engedély nélkül. A férfit elfogták majd előállították a kapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették a nyomozók.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya betöréses lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe 2013. január 16-án egy férfit. A férfi az elmúlt év végén tört be egy egyeki házba, ahonnan műszaki cikkeket, ékszert és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. A 22 éves gyanúsítottal szemben az eljárást a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában