Helyi közélet

2013.01.16. 12:29

Hajdú-Bihar megyei kékfény - Áruházi szarkát fogtak

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, 18 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt. Megyénk személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem volt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, 18 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt. Megyénk személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem volt.A rendőrjárőrök 2013. január 15-én 23.00 óra körül vontak ellenőrzés alá Létavértesen az Orgona utcában egy személygépkocsit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépjárművezetőt eltiltották a járművezetéstől, ennek ellenére vezette autóját. A 37 éves létavértesi férfit előállították a kapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

Egy debreceni nagyáruház biztonsági őrei kértek rendőri segítséget 2013. január 15-én reggel, mert tetten értek egy debreceni férfit, aki polaroid napszemüveget és szeszesitalt tulajdonított el az áruházból. A járőrök a tetten ért tolvajt előállították a kapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A hajdúnánási járőrök 2013. január 15-én nem sokkal éjfél után a hajdúnánási Köztársság téren egy padon alvó férfire lettek figyelmesek.. Az intézkedés során kiderült, hogy az ittas férfi lekéste a hajdúnánás-tedeji lakhelyére induló utolsó buszjáratot. Mivel a férfit a hidegben a kihűlés fenyegette a járőrök őt a lakásra szállították és átadták hozzátartozójának.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában