Helyi közélet

2013.01.16. 15:33

Belvárosi parkolók Debrecenben

Három parkolót alakítottak ki a belvárosban, a Gambrinusz köz és a Jászai Mari tér között, az Arany János utcán és a Bajcsy Zsilinszky utcán. Pár napja hallgathattuk valamelyik helyi rádióban Kováts Ákosnak, a Cívisház Zrt. első emberének szavait, mely szerint a Gambrinusz közi parkoló szinte teljes kihasználtsággal működik, míg a másik kettő kevésbé ismert és népszerű.

Három parkolót alakítottak ki a belvárosban, a Gambrinusz köz és a Jászai Mari tér között, az Arany János utcán és a Bajcsy Zsilinszky utcán. Pár napja hallgathattuk valamelyik helyi rádióban Kováts Ákosnak, a Cívisház Zrt. első emberének szavait, mely szerint a Gambrinusz közi parkoló szinte teljes kihasználtsággal működik, míg a másik kettő kevésbé ismert és népszerű.Azt is megtudhattuk, ezek a parkolók csak ideiglenesen lettek létrehozva, éppen ezért nem kaptak például szilárd burkolatot, meg hát pont ezért lehetnek ilyen „alacsonyak” a parkolási díjak.

Azt most ne firtassuk, mi az az ár ami nem sok a parkolásért, azt is érti mindenki, hogy mi az az ideiglenes, de ha nem tudunk száraz lábbal eljutni a járdáig, akkor talán az ár-érték arány kérdése felvetődik bennünk.

Sőt még az is lehet, hogy nem is válik népszerűbbé a Bajcsyn a parkoló.

MP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában