Helyi közélet

2012.12.04. 16:39

Napló Hűségkártya - Színvonalas rendezvények a Naplóval!

Debrecen - Kedvezményes áron kínált belépőinkkel színvonalas kulturális rendezvényekre vittük el Hűséges olvasóinkat.

Debrecen - Kedvezményes áron kínált belépőinkkel színvonalas kulturális rendezvényekre vittük el Hűséges olvasóinkat.

A „Napló bemutatja sorozatunkban, ebben az évben számos figyelemre méltó produkcióra csábítottuk előfizetőinket.

A közelmúltban például Európa legnagyobb lovas műsorára kínáltunk jegyeket több mint 30 százalékos kedvezménnyel, így egy 4 tagú család közel 5000 Ft-tal olcsóbban nézhette meg a Richter Flórián rendezte nagyszabású fényűző műsor.

Táncos produkciók sora A Szentpétervári Balett előadásában a Hattyúk tava mindent elsöprő sikerére kíváncsiak 3000 forintot takaríthattak meg belépőjegyenként. 

A Világhírű Mojszejev Táncegyüttes 75 éves jubileumi díszelőadásán frenetikus, lélegzetelállító tán- cokat, ritmusokat láthattak a Napló-előfizetők, itt is 1000 forint volt a kedvezmény.

A Bereczki–Szinetár koncerten, a világ legnépszerűbb duettjeiből összeállított előadás életre szóló élményt nyújtott. A Campus fesztiválra akár 2000 forintos kedvezménnyel is válthattak bérleteket.

 

Nagy értékű nyeremények

Év közben több nyeremény játékot is szerveztünk előfizetőinknek, melyek közül a legértékesebb – egy 350 000 forint értékű robogó – boldog tulajdonosa több évtizede előfizetőnk.

 

Népszerű koncertek

Aki Napló-előfizetőként váltott jegyet a Zorán, Koncz Zsuzsa, valamint Kern András, Presser Gábor zenés szórakoztató estjére, az előadáson ként közel 1000 Ft-ot is megtakaríthatott.

HBN

 

Érkeznek az új hűségkártyák

Jövőre is folytatjuk hűségprogramunkat, mindazok örömére, akik elkötelezett hívei lapunknak. Hűséges előfizetőink részére ez év végén ingyenes, küllemében megújult, névre szóló hűségkártyát küldünk. 

 

Miért jó előfizetőnek lenni?

  • Közel 50 üzletág elfogadóhelyén vásárolhat.
  • Már 160-nál is több üzletben és szolgáltatónál kap kedvezményeket.
  • Évente több ezer forintot spórolhat meg vásárlásaival.
  • 2013-ban új akciókat, kedvezményeket biztosítunk előfizetőinknek, hiszen számunkra Ön a legfontosabb!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában