Helyi közélet

2012.11.23. 10:13

Zsíros Imréné 100. születésnapját ünnepelte

Hajdúböszörmény - A hajdúdorogi néni pár éve a böszörményi idősotthon lakója.

Hajdúböszörmény - A hajdúdorogi néni pár éve a böszörményi idősotthon lakója.

- Hála Istennek Ica nénire nem igaz az a mondás, hogy „nehéz az öreg fát átültetni”, hiszen magas kora ellenére otthonunkba is szépen be tudott illeszkedni és lakótársaival jó kapcsolatba került. Elmondhatjuk róla, hogy szellemileg friss és járókeretével az egész házban jól tud közlekedni. Példamutató és irigylésre méltó, ahogyan viselni tudja 100. életévét - mondta Csernáthné Kárándi Erzsébet intézményvezető, aki Koláné Dr. Markó Judit aljegyző és Kovács Edit, az okmányiroda vezetője társaságában a Fazekas Gábor Idősek Otthonában köszöntötte Zsíros Imrénét 100. születésnapján.

A neves eseményen a város nevében Koláné Dr. Markó Judit aljegyző és Kovács Edit anyakönyvvezető köszöntötte. Az intézmény nevében a vezető és a dolgozói kórus (Szeretet Hangjai Kórus) köszöntötték, népes családja körében. Ica néni

24 éves korában ment férjhez Zsíros Imre fényképészhez. Kiegyensúlyozott, harmonikus házasságban éltek. Két fiúgyermekük született Imre és György. Három unokájuk felnőtté válása után 8 dédunokával örvendeztették meg a családot.

2005-ben Ica néni megözvegyült, ami nagyon megviselte, gyermekeit nem akarta terhelni, így beköltözött a Fazekas Gábor Idősek Otthonába.

HBN | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában