Helyi közélet

2012.11.23. 11:36

Hajdú-Bihar megyei kékfény - Verekedés a Nagyállomáson

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozói 2012. november 22-én négy hajdúhadházi férfit vettek őrizetbe, akik a debreceni MÁV. Állomás területén összeverekedtek. A verekedést a vasútállomás előtt is folytatták, amit a kiérkező járőrök szakítottak meg. A verekedés során egyikük 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrjárőrök elfogták a négy férfit és előállították a kapitányságra. A négy őrizetbe vett férfivel szemben a további eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja le.

Egy debreceni családi ház udvarán leállított tehergépkocsiból próbált meg üzemanyagot eltulajdonítani három férfi 2012. november 22-én, azonban a haza érkező tulajdonos megzavarta őket és a rendőrség kiérkezéséig egyiküket visszatartotta. A járőrök elfogták és előállították a 40 éves debreceni férfit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérletének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Két másik társát keresik a rendőrök.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában