Helyi közélet

2012.11.28. 10:12

Hajdú-Bihar megyei kékfény - Ittasan halálosan megfenyegette feleségét

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

Egy kerékpár eladása miatt került elszámolási vitába két férfi 2012. november 27-én késő este egy hajdúszoboszlói sörözőben. A 34 éves hajdúszoboszlói férfi szerint 23 éves ismerőse nem fizette ki a teljes vételárat. A tartozás megadását követelve lökdöste, megütötte ismerősét. A sértett a bántalmazás során sérülést nem szenvedett. A járőrök elfogták a 34 éves férfit és előállították a kapitányságra, ahol önbíráskodás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el egy 60 éves helyi férfivel szemben 2012. november 26-án, aki ittas állapotban megöléssel fenyegette felségét és gyermekeit. A férfi a rendőrség által elrendelt ideiglenes megelőző távoltartást megszegve, tegnap hajnalban megjelent feleségénél. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság távoltartás szabályainak megszegése miatt szabálysértési őrizetbe vette a férfit.

A Győri Városi Bíróság elfogató parancsa alapján vettek őrizetbe 2012. november 27-én kora délután a debreceni rendőrök egy 27 éves helyi férfit.

Kozmetikai termékeket lopott egy debreceni nagyáruházában 2012. november 27-én este két hajdúhadházi férfi, akiket a biztonsági őrök tetten értek. Az áruház biztonsági szakemberei értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érkezve elfogták és előállították a tolvajokat. A 17 és 20 éves férfiakat a nyomozók dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában