Helyi közélet

2012.10.02. 15:38

Ki látta Papp Máriát?

Berettyóújfalu, Újiráz - Vasárnap óta nem látták az idős asszonyt.

Berettyóújfalu, Újiráz - Vasárnap óta nem látták az idős asszonyt.Egy 61 éves nő eltűnéséről érkezett bejelentés kedden délelőtt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A bejelentés szerint Papp Mária, vélhetően szeptember 30-án távozott újirázi otthonából, ahova azóta nem tért vissza, tartózkodási helye egyelőre ismeretlen – tudatta Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő, megjegyezve: az eddigi kutatás nem vezetett eredményre.

A fotón látható Papp Mária 150-160 cm magas, hajlott hátú, normál testalkatú. Őszes hajú, külseje ápolatlan. Járása nehézkes, szellemileg enyhén fogyatékos. Eltűnésekor sötét melegítő nadrágot és szakadt pulóvert viselt.

A megyei rendőrfőkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki Papp Máriáról bármilyen információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, jelentkezzen és tegyen bejelentést a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon a 06-54-402-024 vagy a 06-54-402-116-as telefonszámokon, vagy hívja a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikét.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában