Helyi közélet

2012.10.11. 10:22

Hajdú-Bihar megyei kékfény - családon belüli erőszak, bolti szarka, önbíráskodás

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

Nőverés, gyerekverés, lopás és önbírásodás

Önbíráskodás bűntette miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy nőt és két férfit csütörtökön a rendőrök a debreceni kapitányságon. Vallomásukban elmondták: tartozás visszafizetését követelték ismerősüktől, akit lakásában felkeresve erőszakkal igyekeztek rábeszélni erre.

Két húszas éveiben járó bagaméri nő egy debreceni bevásárlóközpontból próbált meg eltulajdonítani kozmetikai cikkeket, de a biztonsági őrök tetten értek őket. Tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás ellenük.

A létavértesi rendőrök azért intézkedtek egy helyi férfival szemben, mert felpofozta élettársát és annak három éves gyermekét. Az illetőt előállították, s kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Megszegte a távoltartó határozatban foglaltakat

Távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt 2012. október 10-én délután egy 51 éves derecskei férfit vett őrizettbe a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse.

 

Jelenleg nincs várakozás a határon

Az ártándi határátkelőhelyen 2012. október 10-én napközben fokozatosan növekedett a kilépő tehergépjármű forgalom és ennek következtében délutánra a várakozási idő elérte a 180 percet. Estére csökkent a forgalom, így 60 percre változott, majd 2012. október 11-én 00.30 perctől teljesen megszűnt a várakozás.

 

 

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában