Helyi közélet

2012.10.29. 14:09

Önkéntes tűzoltó gyújtogatott Bajomban

Biharnagybajom - Július óta többször gyújtogatott egy biharnagybajomi önkéntes tűzoltó, aki melléképületben tárolt ruhaneműt, udvari szalmabálát, nádkévét, legelőn lévő szénakazlat is lángra lobbantott július óta.

Biharnagybajom - Július óta többször gyújtogatott egy biharnagybajomi önkéntes tűzoltó, aki melléképületben tárolt ruhaneműt, udvari szalmabálát, nádkévét, legelőn lévő szénakazlat is lángra lobbantott július óta.Miután a Cívishír beszámolt az esetről, Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő hétfőn érdeklődésünkre elmondta: a 49 éves férfit a rendőrök azért állították elő múlt csütörtökön, mert a megalapozott gyanú szerint felgyújtott egy nádszövetből készült kerítést a mintegy háromezres település egyik utcájában. Ekkor vallott az elmúlt hónapokban elkövetett többi bűncselekményéről, így akarta ugyanis felhívni a figyelmet a helyi önkéntes tűzoltók munkájára.

Az összesen kilenc rendbeli rongálással – egy részük bűncselekménynek, egy részük szabálysértésnek minősül – gyanúsított férfi pár ezertől a több százezer forintig terjedő kárt okozott; személyi sérülés nem történt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában