Helyi közélet

2012.09.10. 15:20

Rajzold magad Londonba!

Debrecen - A Wizz Air London-Luton - Debrecen menetrend szerinti járatának indítása kapcsán közös rajzpályázatot hirdetett a debreceni önkormányzat és az Airport Debrecen Kft. Rajzold magad Londonba! elnevezéssel.

Debrecen - A Wizz Air London-Luton - Debrecen menetrend szerinti járatának indítása kapcsán közös rajzpályázatot hirdetett a debreceni önkormányzat és az Airport Debrecen Kft. Rajzold magad Londonba! elnevezéssel.

„Az alsósok számára kiírt pályázatra több mint 320 gyermek küldte be a rajzát, és a fődíjat Kozma Kitti és Sáfrány Mónika, a Hunyadi János Általános Iskola 4.a. osztályának tanulói nyerték. Ők a támogatók jóvoltából elrepülhetnek Londonda” - mondta el a hétfői díjkiosztón Pajna Zoltán alpolgármester. Bejelentették, hogy jövőre már 100 ezer külföldi vendég érkezését várják repülővel Debrecenbe.

HBN

 

A díjazottak

A fődíjat Kozma Kitti és Sáfrány Mónika, a Hunyadi János Általános Iskola tavalyi 3.a osztályos tanulói nyerték. A gyerekek és utastársaik – egyik szülőjük – Londonba szóló Wizz Air repülőjegyeket, valamint a hosszú hétvégére szóló vakációra szállást nyertek az Airport Debrecen Kft. valamint a Magyar Turizmus Zrt. biztosítja. A nyereményt jelképesen Meleghegyi Tamás, az Airport Debrecen Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Katona Ilona, a Magyar Turizmus Zrt. marketing igazgatója adta át. 

Rajzaikkal a Petőfi Sándor Általános Iskola tavalyi 3.a osztályos tanulói egész napos csúszdázást az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő jóvoltából. Számukra Fazekas Lajos, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő ügyvezető igazgatója adta át jelképesen a nyereményt.

A Benedek Elek Általános Iskola tavalyi 2.b osztálya a Nagyerdei Kultúrpark Toldi Panoptikumába nyert látogatást. A gyerekeknek Nagy Sándor Tibor, a Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adta át jelképesen a díjat.

Az Ibolya Utcai Általános Iskola tavalyi 1.a osztálya különleges repülőtéri látogatást nyert az Airport Debrecen Kft. jóvoltából. A diákoknak a nyereményt jelképesen Meleghegyi Tamás, az Airport Debrecen Kft. ügyvezető igazgatója adta át.

A sok kreatív és kiemelkedő rajz közül további három tanuló – Pindicska Zsolt, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola tavalyi 4.a, Lakatos Emese, a Petőfi Sándor Általános Iskola tavalyi 2.b, valamint Gráfel Kitti, a Benedek Elek Általános Iskola tavalyi 2.b osztályos tanulója nyert különdíjként értékes repülő maketteket az Airport Debrecen Kft. jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában