Helyi közélet

2012.09.30. 17:05

Az olvasó kérdez: Meghosszabbítanák a határidőt az interaktív táblákkal kapcsolatban

Debrecen - A debreceni közoktatási intézményekben miért nincsenek a mai napig sem interaktív táblák egy eu-s pályázat közel 500 milliós támogatási összegéből? Két sikertelen közbeszerzési eljárás után mi lett a támogatás sorsa? – érdeklődött egy olvasónk.

Debrecen - A debreceni közoktatási intézményekben miért nincsenek a mai napig sem interaktív táblák egy eu-s pályázat közel 500 milliós támogatási összegéből? Két sikertelen közbeszerzési eljárás után mi lett a támogatás sorsa? – érdeklődött egy olvasónk.Az említett pályázat esetében a két eredménytelen közbeszerzési eljárást követően az önkormányzat a támogatási szerződés szerinti projektzárási határidő meghosszabbítását kezdeményezte. A jelenleg hatályban lévő teljesítési határidő 2012. december 31.

Tekintettel a közösségi értékhatárt elérő nyílt közbeszerzési eljárásra, a kapcsolódó minőségellenőrzési folyamatra, valamint a beszerzés technikai megvalósításának rövid határidejére, a pályázat biztonságos megvalósíthatósága érdekében, az önkormányzat a projekt-megvalósítás záró időpontjának 2013. április 30-ra történő módosítását kezdeményezte – tájékoztatott a polgármesteri hivatal.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában