Helyi közélet

2012.08.16. 15:36

Megkérdeztük: Hogyan tölti az ünnepi hétvégét?

Az utca emberét kérdeztük Debrecen belvárosában, hogy mivel tölti az ünnepi hétvégéjét?

Az utca emberét kérdeztük Debrecen belvárosában, hogy mivel tölti az ünnepi hétvégéjét?

Konkrét elképzelésem nincs még, a barátokkal még csak most fogunk egyeztetni. Az biztos, hogy a virágkocsikat és a tűzijátékot megnézzük hétfő – mondta Lőcsi Attila.

Jelenleg nyaralásunkat töltjük Debrecenben, de a hétvégén utazunk haza Tiszaszőlősre és valószínűleg a barátokkal közös horgászattal fogjuk tölteni az ünnepet – válaszolt Csáti Tiborné.

Kiss Alexandra mindenképpen ki használja a karneváli hét programjait. – A főtéri koncertekre biztosan eljövünk – fűzte hozzá.

Először is kipihenem a nyaralást, majd a baráti társasággal grillezéssel egybekötött kerti bulit tartunk – fogalmazott Csáti Melinda.

Koncz Eleónóra a barátjánál tölti a hosszú hétvégét Abádszalókon. Ha jó idő lesz strandolással és szalonnasütéssel ütjük el az időt – jegyezte meg.

– Biztosan eljövünk az esti ingyenes koncertekre, majd biztos, hogy valamelyik szórakozóhelyen kötünk ki. A virágkocsikat és a tűzijátékot –mint minden évben– idén is élőben nézzük meg – közölte Erdélyi János.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában