Helyi közélet

2012.08.06. 11:53

Kertészkednek, művelődnek, barátkoznak –immár 40 esztendeje

Hajdúdorog - Negyven éves jubileumát ünnepelte július 28-án, Hajdúdorog leghosszabb múltra visszatekintő társadalmi önszerveződő csoportja, a Görög Demeter Kertbarát Kör.

Hajdúdorog - Negyven éves jubileumát ünnepelte július 28-án, Hajdúdorog leghosszabb múltra visszatekintő társadalmi önszerveződő csoportja, a Görög Demeter Kertbarát Kör.

A jeles eseményre a Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény dísztermében került sor, melyet zsúfolásig töltöttek a jelenleg 66 tagot számláló kertbarátok, a velük együttműködő kertbarát körök és lelkes támogatóik.

Az esemény kezdetén Nagyhaju Sándorné a rendezvény koordinátora közös visszatekintésre invitálta a megjelenteket, melyet Kompár Miklósné elnök asszony múltidéző szavai tettek teljessé. Az egyesület történetére visszatekintve egy tartalmas és sikeres közösség képét festette a megjelentek elé, melynek évről évre produktív, aktív részesei, formálói. Megragadta az alkalmat, hogy kifejezze köszönetét mindazoknak, akik az elmúlt esztendőkben segítették, előremozdították az egyesület működését.

Köszöntőjében Csige Tamás polgármester úr is kifejtette, hogy igaz hálával és tisztelettel adózik a szervezet tagjainak, akik amellett, hogy egymásért, közösségükért munkálkodnak, a városnak is örök támaszai, a civil önszerveződő csoportok példaképei. Ezen gondolatokhoz csatlakozott Simon Istvánné, a Görög Demeter Művelődési Ház intézményvezetője is, aki elmondta, büszkeség tölti el, hogy részese lehet ennek a nagy családnak, megélheti szeretetüket, örömüket és sikereiket.

A rendezvényen igazi kulturális csemegével kínálták a vendégeket, színpadra lépett Kalapos Anita és Urbán Emese a Móra Ferenc Általános Iskola volt és jelenlegi növendékei, G Fodor Margit énekművész és tanára Szkiba Istvánné, valamint a Hajdúdorogi Őszidő Kulturális Egyesület tánckara. A műsorblokkot egy finom ebéd koronázta meg, melyet követően a szervezők vidám muzsikaszóval bírták maradásra vendégeiket. A talp alá valót Anda Mihály szolgáltatta a közönség örömére.

Mosolygó Marietta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában