Helyi közélet

2012.07.17. 14:01

Négyen sérültek meg balesetben a 48-as főúton

Két személyautó ütközött kedd kora délután a 48-as főút 16-os kilométerénél, ahol egy Lada és egy Audi karambolozott. A balesetben négy fő sérült, ezek közül egy súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Két személyautó ütközött kedd kora délután a 48-as főút 16-os kilométerénél, ahol egy Lada és egy Audi karambolozott. A balesetben négy fő sérült, ezek közül egy súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.A Hajdú Online információi szerint egy piros Lada halad a 48-as számú főúton Vámospércs irányából Debrecen felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a 16-os kilométerkőnél összeütközött egy szemből érkező Audival. A balesetben a Ladát vezető férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba, amíg a másik járműben három könnyű sérült keletkezett. Információink szerint a baleset körülményei ellentmondanak a szemtanúk elmondásának, ezért a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az eset pontos körülményeit. A helyszíni szemle és a romeltakarítás idején teljes útzár volt érvényben a 48-as számú főút érintett szakaszán.

- HAON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában