Helyi közélet

2012.07.02. 17:51

Megkérdeztük: Mi volt az EB legemlékezetesebb momentuma az Ön számára?

Debrecen - Az utca emberét kérdeztük Debrecen belvárosában, hogy mi volt a legemlékezetesebb momentum számára a labdarúgó Euópa-bajnokságon.

Debrecen - Az utca emberét kérdeztük Debrecen belvárosában, hogy mi volt a legemlékezetesebb momentum számára a labdarúgó Euópa-bajnokságon.

– Andrij Shevchenko két találatára mindig szívesen emlékszem vissza. Örültem, hogy hazai közönség előtt ilyen szépen szerepelt, holott sokan már „temették" őt – tudtuk meg Juhász Andrástól.

– A spanyolok győzelme a legkiemelkedőbb számomra, azon belül is Fenando Torres gólpassza Mata–nak, hiszen könnyen egyedüli gólkirály lehetett volna, de ő inkább önzetlen volt – mondta Papp Csaba.

– Ami leginkább megmaradt bennem az Kassai Viktor bíráskodása. Sajnos nagy felháborodást váltott ki a meg nem adott gól az ukránoknak, habár ezért nem is ő vonható felelősségre – vélekedett Vásári Tibor.

– A németek kiesése számomra emlékezetes, ugyanakkor szomorú is, mivel nekik drukkoltam és nagy csalódás volt – kesergett Széplaki Balázs.

– Mario Balotelli gólöröme szerintem mindenki számára maradandó élmény. Az a mozzanat már az egész Internetet bejárta – mondta vidáman Urbán Antal.

Mocsári Attila szintén az olasz gólvadászt említette. – A németek elleni első első találata fantasztikus volt, ritkán látni ilyen szép gólt – számolt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában