Helyi közélet

2012.07.30. 13:24

Egy doboznyi boldogság a Reménysugár Otthonnak

Debrecen - A „Ki fogja az én kezem?” című rajzpályázatra a gyermekotthonokban nevelkedő fiatalok küldhettek be alkotásokat

Debrecen - A „Ki fogja az én kezem?” című rajzpályázatra a gyermekotthonokban nevelkedő fiatalok küldhettek be alkotásokatJúlius 28-án tartották a debreceni Reménysugár Gyermekotthonban az OTP Flagship Team nevű önkéntes csapat rajzpályázatának díjkiosztóját.

A „Ki fogja az én kezem?” című rajzpályázatra a gyermekotthonokban nevelkedő fiatalok küldhettek be alkotásokat, melyek közül egy válogatás a Batthyány utcai sétálóövezetben tekinthető meg vitrinkiállítás formájában, 2012. szeptember végéig.

A rajzpályázat alkotásainak értékelésével, díjazásával az önkéntesek a pályázó gyermekek pozitív énképét kívánták erősíteni, sugallva, hogy értékes, fontos emberek társadalmunk számára. A zsűri tizenöt díjat osztott ki öt korcsoportban. Az önkéntesek egy jelképes dobozba csomagolták ajándékaikat és szeretetüket. A rendezvény alkalmat teremtett az önkéntesek részére, hogy kontaktfoglalkozáson éreztessék a gyermekekkel az idősebb generáció irántuk táplált szeretetét és felelősségét – nyilatkozta Fonó Erzsébet, az önkéntesek képviselője.

HBN

 

Díjazottak

0-6 évesek korcsoportban:

I. helyezett Rostás Miklós és Mohácsi Vivien, II. helyezett Hárshegyi Andika és Ábri Marcsi, III. helyezett Milák Róbert és Hárshegyi Csaba Bálint, Különdíj Váradi Ferenc;

7-10 évesek korcsoportban:

I helyezett Rostás Gyöngyi, II. helyezett Rézműves Krisztián, III. helyezett Horváth Erzsébet Éva;

11-14 évesesek korcsoportban:

I. helyezett Mező Irén Róza, II. helyezett Mező Hortenzia, III. helyezett Balogh Alex;

15-18 évesek korcsoportban:

I. helyezett Balogh Oszkár, II. helyezett Kiss Melinda Mária.

 

Önkéntesek: Fonó Erzsébet, Bodó Sándorné, Diószeginé Pálfi Krisztina, Szegedi Katalin, Kovács Anikó, Bubenkó Diána, Czinege Ákosné, Kunkli Teodóra, Barócsi Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában