Helyi közélet

2012.07.10. 13:49

Debrecent ajánlják a brit utazóknak

Debrecen. Öt angol újságíró is utazott London Luton repteréről a Wizzair légitársaság első, Debrecenbe tartó járatával, 2012. június 18-án.

Debrecen. Öt angol újságíró is utazott London Luton repteréről a Wizzair légitársaság első, Debrecenbe tartó járatával, 2012. június 18-án.

A Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselete, az észak-alföldi régió és a Wizz Air összefogásában a járatnyitás kapcsán szervezett újságírói tanulmányútra országos, regionális és online médium is jelentkezett, hogy három napon keresztül ismerkedjen Magyarország keleti régiójának egyedülálló látnivalóival, gyógyturisztikai és gasztronómiai kínálatával.

A túra befejeztével az újságírók sok élménnyel, újdonsággal és érdekességgel felvértezve tértek haza, és ennek nyomán a közelmúltban három cikk is megjelent: az országos terjesztésű Sunday Express-ben, a thetraveleditor.com honlapon és a luxurybackpacker.com a hónap kalandjaként mutatja be Debrecent és környékét – tájékoztatott a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága.

 

Többen jönnének

További megjelenések a következő hetekben várhatók, több esetben egy újságíró tollából több médiumban is olvashatunk majd a debreceni élményekről. Az újságírók „toborzásakor” többen jelezték, hogy ezúttal időhiány miatt nem tudnak részt venni a tanulmányúton, ami azt jelenti, hogy az ősz folyamán ismét lesznek lelkes jelentkezők arra, hogy hazánk második legnagyobb – a brit utazók által még kevéssé ismert – városát felfedezzék – áll az Igazgatóság közleményében. HBN

Az online cikkek elérhetők:

http://luxurybackpackers.com/adventure-of-the-month.php

http://www.thetraveleditor.com/article/9375/Feature_Article_Leisure_Wizz_to_Debrecen_Hungary_s_Second_City.html

Fotó: MTZrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában