Helyi közélet

2012.07.09. 16:00

Az "életmentő mobil" alkalmazás nyert

Debrecen. Jump! Alkoss kiugrót! Pályázatot hirdetett a Teva Gyógyszergyárt Zrt. és a Debreceni Egyetem.  A mintegy 60 pályázó közül az „életmentő mobil" alkalmazásnak ítélték az első helyet.

Debrecen. Jump! Alkoss kiugrót! Pályázatot hirdetett a Teva Gyógyszergyárt Zrt. és a Debreceni Egyetem.  A mintegy 60 pályázó közül az „életmentő mobil" alkalmazásnak ítélték az első helyet. Kaszás Mihály, a Teva Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy a pályázattal lehetőséget és egyfajta keretet is adtak a szárnyaló gondolatoknak. A program kilenc hónappal ezelőtt indult, kifejezetten a Debreceni Egyetem hallgatóinak írták ki: olyan kreatív, innovatív ötleteket vártak, amelyek kifejezetten a 18-30 éves korosztály életminőségének javulását szolgálják. A kiírók négy nagy témakört határoztak meg: testi-lelki egészség, kultúra és szórakozás, anyagi biztonság, és élhetőbb környezet. A zsűri Zsíros Antal villamosmérnök-hallgató munkáját, az „életmentő mobil" alkalmazást ítélte a legjobbnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában