Helyi közélet

2012.06.15. 14:10

Megvertek egy autóst a baleset után Biharnagybajomban

Biharnagybajom - Menekülnie kellett egy bajomi autósnak egy könnyű sérüléses baleset után.

Biharnagybajom - Menekülnie kellett egy bajomi autósnak egy könnyű sérüléses baleset után.A fenyegető túlerő és az indulatok miatt inkább elszaladt a helyszínről az az autós, aki múlt szombat este elütött egy állítólag kivilágítatlanul és ittasan kerékpározó nőt, s a biciklis rokonai ezért rátámadtak. A húszas éveiben járó férfi édesapja a Naplónak azt mondta, a fia hazafelé tartott, amikor ütközött a biciklissel. Miután tisztázták, hogy nincs komoly baj, a nő telefonon beszélt a hozzátartozóival. Hamarosan több férfi jelent meg fenyegetőzve, betörték a sofőr melletti ablakot és megütötték a fiatalembert. Ő, mivel úgy érezte, hogy a testi épsége veszélyben forog, inkább elrohant, s egy ismerősénél húzta meg magát. Onnan riasztotta a rendőrséget. Az apa úgy nyilatkozott, hogy a fia a bántalmazást követően a fejét és a lábát fájlalta. Tőle származik az is, hogy a kerékpáros világítása nem volt rendben, s alkoholt fogyaszthatott.

Kihallgatások hamarosan

Pénteki érdeklődésünkre Kelemen Éva rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a kerékpáros és az autós egyaránt könnyebben sérült. A hadnagy lényegében megerősítette információinkat, közölve: a gépkocsi vezetőjét bántalmazták és betörték a szélvédőt. A garázdálkodásnak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget.

– Az ügyben garázdaság vétsége miatt nyomozunk, s egyidejűleg vizsgáljuk a közlekedési baleset körülményeit. Mindkét eljárásba szakértőket vonhatunk be – tájékoztatott Kelemen Éva. Megjegyezte azt is, hogy hamarosan megtörténik a gyanúsítottak kihallgatása.

RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában