Helyi közélet

2012.06.15. 13:23

Halász Judit a Kölcsey Központban

Május végén Halász Judit adott koncertet <strong>Debrecenben</strong>. A jegyek nagyon hamar elfogytak, de ez nem jelentett problémát, hiszen a művésznő hozzá van szokva a telt házas előadásokhoz. Ő a gyerekek kedvence...és a szülőké. Dalai több generációt végigkísérnek, együtt énekelhetünk gyerekeinkkel, felidézve saját gyerekkorunkat.

Május végén Halász Judit adott koncertet Debrecenben. A jegyek nagyon hamar elfogytak, de ez nem jelentett problémát, hiszen a művésznő hozzá van szokva a telt házas előadásokhoz. Ő a gyerekek kedvence...és a szülőké. Dalai több generációt végigkísérnek, együtt énekelhetünk gyerekeinkkel, felidézve saját gyerekkorunkat.

A koncert előtt a GEKKO Képességfejlesztő Játszóház mutatta be játékait, melyek egyre népszerűbbek egyaránt kicsiknél és nagyoknál. Szerencsések a mai gyerekek és szülők, mivel egy-egy nagy rendezvény, koncert kiegészítéseként egyre több alkalommal kapnak további szűkebb, izgalmas témára koncentráló programot, így élményekben gazdagon térhetnek haza.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában