Helyi közélet

2008.12.30. 06:46

Összefogást az országért!

<p>Együtt kell működni, hogy mielőbb kijussunk a válságból. Ezt és hasonlókat olvasunk, látunk, hallunk, de mintha süketek párbeszéde zajlana - írja olvasónk.</p>

Elmondta véleményét hét nemzetközi hírű magyar kutató is.

De, hogy valaki is meghallotta volna, kétlem. Százalékban elmondják, hogy melyik rendszerben hogy állt az ország gazdasági mutatója. Válságban az emberek igénylik az összefogást.

Ez igaz, de az ellenzéket nehéz helyzetbe hozni. Ha összefognak a kormánnyal, azzal közös lenne a felelősség is, ami az ellenzéknek nem érdeke.

Ha viszont nem, úgy szembe mennek sokak akaratával. Tehát a tét nagy a Fidesznek.

Hiába az emberek egyik alapvető igénye, hogy a politikai erők működjenek együtt a válsághelyzetben ez nálunk nem lehetséges.

Orbán Viktor úgy reagált, hogy az igazi veszélyt nem a válság, hanem a későbbi károk jelentik.

A Fidesznek csak egy javaslata van, adó és kamatcsökkentés. Ezt halljuk jó pár hónapja, de semmi több.

Nincs semmiféle okos javaslat, hogyan is gondolja a Fidesz. Ennél tovább nem mennek. Inkább oda kéne hatni a pártoknak, hogy a képviselők is érezzék azt amit a köznép is érez.

Nem egymásra mutogatni, hanem a saját dolgukat tennék rendbe, hogy az emberek lássák azt, hogy képviselőink is a szívükön viselik az országunk gondját. Komlósi Sándor,Debrecen

  • Több száz millió ember külföldön boldogulna
  • Gyurcsány Ferenc videóüzenetben köszöntötte a külföldön szolgáló magyar katonákat 
  • A top 10 jóslat 2009-re  
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában