Helyi közélet

2008.12.22. 13:35

Idős asszonyt vertek agyon Balmazújvárosban

<p>Tudósítónk a helyszínről a legfrissebb információkkal folyamatosan jelentkezik. Olvassa el a részleteket! <dia width="960" height="800" alt="Idős asszonyt vertek agyon Balmazújvárosban "><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Id__337_s_asszonyt_vertek_agyon_Balmaz_jv_r/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Idős asszonyt vertek agyon Balmazújvárosban " /></a></dia></p>

21.25  Az asszony háza előtt autókerék és cipőnyomokat találtak a rendőrök, így még körülbelül fél órán át tevékenykednek a belvárosi tetthely környékén a helyszínelők. Folyamatos a fényképek készítése és jelenleg is folyik a gipsszel történő nyomfelvétel.

21.05 A környékbeliek elmondása alapján az áldozat gyakran folyósított kölcsönöket a helyi nehéz sorsú családok részére. Nem tudni, van-e összefüggés a kölcsönzés és a gyilkosság között.

20.55 Valószínűsíthető, hogy rablógyilkosság történt, mivel az asszony pénzét elvitték. A környéken lakóktól megtudtuk, hogy a hölgy sokszor adott kölcsön is a helyieknek.

A halál délután félnégy és negyedöt között állt be, mivel a lánya még beszélt az asszonnyal indulása előtt. Mire megérkezett  - negyedötkor  - már a földön feküdt, feje volt véres. Lányát jelenleg a rendőrség hallgatja ki. A nyomozók még nem tudnak biztos információkkal szolgálni, elzárkóznak a nyilatkozat elől. A rendőrkutya sajnos nem járt sikerrel, visszaviszik Debrecenbe.

20.40 A legjobban képzett hajdú-bihari nyomkövető kutya ezekben a percekben érkeztett meg. Az eb egyből szagot fogott. Közben kihozzák lakásából a halottat és rögtön a megsürgetett igazságügyi boncolás helyszínére szállítják. Biztosat még nem tudnak mondani a rendőrök.

20.30 Értesüléseink szerint a belvárosi lakásában egyedül élő idős asszonyt lánya találta meg agyonverve délutáni látogatása alkalmával. A helyszínelés jelenleg is folyik. A hullaszállító autó ezekben a pillanatokban érkezett a helyszínre. A városközpontot lezárták.

 

  • Kézigránátot dobtak egy családi házra
  • Bűnös a nekrofil darabolós gyilkos
  • Rekonstruálta a bíróság a gyilkosságot
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában