Helyi közélet

2008.10.22. 09:42

Vidéki sanzon a Lovardában

<p>Debrecen – Szombaton este a Magna Cum Laude zenekar szórakoztatja a közönséget a Lovardában, az előzenekar a Santana-dalokat játszó debreceni Sun Tana Music lesz. &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/campus-oktober/cn/boon-news-fabiangy-20081002-030857 "><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A Campus októberi programja</B></A></p>

A Gyuláról indult népszerű zenekar újra Debrecenben koncertezik, ezúttal saját rajongótáborára számítva próbálja meg önállóan megtölteni a Kassai úti rendezvényközpontot.

Ehhez a vállalkozáshoz azonban hosszú, majdnem tíz év kemény munka kellett, Kara Misa, a zenekar basszusgitárosa úgy fogalmazott, hogy a mai zenei világban, főleg vidékről jött zenekarként egyedi hangvételű zenéjükkel rögös utat jártak be.
„Jövőre már 10 évesek leszünk, s nyugodtan mondhatom, hogy az első három-négy évben eléggé lent mozogtunk, volt olyan évünk is, hogy két koncertünk volt összesen. A zenekar széles körű ismertségét a 2006-os évtől lehet számítani, a Vidéki sanzon című dalunk megjelenésével” – avatott be a zenekar történetébe Misa.
A siker tehát nem hullott egyből a fiatal zenészek ölébe, akik a mai napig elsősorban maguknak, a saját ízlésviláguknak megfelelően írnak dalokat, amelyek nagymértékben találkoznak a közönség igényével, zenéjük korosztálytól függetlenül sok embert tud megszólítani.
Az október 25-ei buliból az előzenekart, a Sun Tana Musicot is érdemes kiemelni, hiszen a Santana-feldolgozásokat előadó debreceni csapat októberben ünnepli 1. születésnapját.
Jegyek elővételben a Napló-székházban, a Mezonban, a Pont Irodában és a Lovarda sörözőjében kaphatók.
– Sz. L. –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában