Helyi közélet

2008.10.08. 06:45

Veszélyes az út,hazafelé

<p>Csak néhány címszó újságokból:”Raboltak a Debrecenben tartó vonaton” Rendőrkézre kerültek a vonatos rablók” Csoportosan elkövetett rablás a vonaton”.</p>

Debrecen és Nyíregyháza illetve Nyíregyháza és Debrecen között gyakran közlekedek, néhányszor előfordult már hogy nem Intercityvel ,hanem gyors vagy személyvonattal kíséreltem meg megközelíteni egyik vagy másik megyeszékhelyet.

Sok nőismerősöm  felbőszülten mesél a cirka egy órás utazásról. A Hajdúhadház megállóhely környékén megesett történetekből pedig regényt lehetne írni.

Csak néhány címszó újságokból:”Raboltak a Debrecenben tartó vonaton” Rendőrkézre kerültek a vonatos rablók” Csoportosan elkövetett rablás a vonaton”.

 

A helyzet cseppet sem biztató,mondta egyik hölgyismerősöm.”Igyekszem Intercityvel eljutni Nyíregyházára,mert megesett velem az ,hogy Hajdúhadházon felszálltak mellém fiatalok és csókot követeltek tőlem,mire én :mire fel? „ ez egy megmosolyogtató történet,de sokszor nem csak csókot akarnak lopni ezek a suhancok, hanem pénzt, mobiltelefont de gyakran még a márkás ruhákat is „leimádkozzák” a páciensről.

Tenni kellene valamit , mert így igaz az ismert dal refrénje :Lá-lá-lé, lálálálálé,veszélyes az út,hazafelé.

Lintényi Levente

  • Raboltak a Debrecenbe tartó vonaton
  • Kétszer rabolták ki Tiszacsegén
  • Csoportos rablás a Petőfi téren
  • Elfogták a vasúti banditákat
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában