Helyi közélet

2008.10.20. 13:02

„Kincskeresés” az antikapro.hu-n

<p>Hajdú-Bihar – Válogasson tízezer műtárgyból egy helyen azonnal, bármelyik napszakban, akár otthonról is.</p>

Vannak tárgyak, melyek az idővel együtt érnek igazi kinccsé. Nem lehet őket megvásárolni az üzletházakban, különlegességük egyediségükben rejlik. Manapság egyre többen ismerik fel ezt az értéket, s teszik életterüket még gazdagabbá ezáltal.

Korábban ehhez kereskedésről, kereskedésre kellett zarándokolni. Ma már van egyszerűbb és gyorsabb megoldás, hogy a nekünk tetsző tárgyat, bútort, ékszert megtaláljuk: az antikapro.hu.

Egy olyan gyűjtőportál, ahol nemcsak a hirdetéseket olvashatja el az érdeklődő, de kategóriák szerint képeken is megtekintheti a tárgyakat. Így nem kell időt és energiát vesztegetni a keresgélésre, mert mindezt egy helyen gyorsan és átláthatóan megteheti az antikapro.hu portálon.

Már több mint 50 kereskedő – többek között aukciós házak, független- és régiségkereskedők, viszonteladók, gyűjtők és magánszemélyek – ismerte fel az oldal hasznosságát. Az internetes műtárgy és régiségkereskedelem apróhirdetési piacterének éppen a hirdetési formában rejlik a hatékonysága. Az egyes hirdetésekhez ugyanis akár több fotó is csatolható, míg ez más megjelenési formáknál nem kivitelezhető.

Az antikapro.hu portált havonta több mint ötvenezer látogató tekinti meg, s nem kevesebb, mint tízezer hirdetésből válogathatnak a látogatók. Az antikapró rendszerében nincs lapzárta, vagy sürgető leadási határidő. Bárki a nap 24 órájában feladhatja hirdetését, vagy találhatja meg álmai műtárgyát.

A szakértelmet semmi sem bizonyítja jobban, minthogy a budapesti Falk Miksa utcában található kereskedők majd mindegyike az oldal partnere, ezért az antikutca.hu domain néven is elérhető az antikapro.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában