Helyi közélet

2008.09.08. 12:53

Haramiák a debreceni éjszakában

<p>Debrecen – Megfenyegetett és meg is vert egy bolti alkalmazottakat három férfi azért, hogy meghívassák magukat az üzlet számlájára. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették őket, illetve kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.</p>

A gyanúsítottak másfél órán át „vendégeskedtek” a Bartók Béla úti éjjel-nappali üzletben, ahol szeszes ital felszolgálására kötelezték az eladót – közölte Juhászné Kiss Katalin, a debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetője a szeptember 4-én éjjel történt bűncselekményről.

 

A sértett elmondása szerint a tettesek 23 óra körül tértek be a boltba, sört akartak venni. Mikor azt mondta nekik, hogy 22 óra után nem adhat alkoholt, az egyik férfi arcon ütötte. Megijedt, s jobbnak látta kivinni három üveg sört. Azután égetett szesszel és chips-szel is ki kellett szolgálnia őket. Támadói folyamatosan ütötték-rúgták, majd 2 óra körül távoztak. „Búcsúzóul” még elvittek 1800 forintot, mondván, cigarettát vesznek majd belőle.


A bejelentést követően a rendőrökforrónyomon vették űzőbe a rablókat, akikről kiderült, hogy korábban a Hatvan utcai non stop üzletben is jártak. Az ottani dolgozót, vállát átkarolva kérték arra, hogy hívja meg őket egy sörre, különben az autójuk csomagtartójába teszik, és elviszik… Az eladó megnyomta a pánikgombot, így elmenekültek.

  • Családi házba lőttek be Belelőttek egy nyíradonyi házba 2008.09.05. Video
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában