Helyi közélet

2008.09.18. 17:11

Fábry Sándor Nádudvaron alkot

<p>Nádudvar – Fábry Sándor, a népszerű showmester nemcsak a televízióban kezdte meg őszi szezonját, hanem, engedve a hívó szónak, „nyakába veszi” az országot.</p>

Ezeken az egész estét betöltő önálló esteken azonban nem csak a jól ismert sztorikon, fábrys poénokon, „humorbonbonokon” derülhet a közönség, hanem részese is lehet egy kísérletező, alkotó folyamatnak.

Fábry ugyanis előszeretettel csiszolja, formálja új ötleteit az abszolút élő közegben, amíg azok műsorszámokká nem érnek, s amelyek színe-java előbb-utóbb a tévés show-ból is visszaköszön.
Természetesen nem csak a jelenlévő közönség profitál ezekből a találkozásokból, hiszen a biztatások okán is, gyakran kap Fábry olyan történeteket, design centerbe való tárgyakat, gyűjteményeket, amelyekkel gazdagíthatja repertoárját, műsorait.
Nyitott szemmel járva az országban nem csak a poénokra koncentrál, példa erre legutóbbi hajdúnánási fellépése, mikor is a műsora első részében kalapemelve osztotta meg elismerését a településen látottakról.

Számára így teljes az emberközeliség varázsa, így nincs két egyforma fellépés.
Hajdú-Bihar megyei közönsége, népes rajongótábora legközelebb szeptember 20-án este hét órakor találkozhat vele Nádudvaron, az Ady Endre Művelődési Központban, ahol a helyiek és a showmester egyöntetű állítása szerint is még soha nem járt. Egy fehér folttal kevesebb, egy derűs estével több lesz ezután…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában