Helyi közélet

2008.07.04. 15:27

A Status Quo energiája töretlen

<p>Debrecen – A vasárnapi debreceni koncert előtt a budapesti közönség már csütörtökön meggyőződhetett róla a Petőfi Csarnokban, hogy még mindig óriási energiával zenélnek.</p>

A Status Quo tagjai – bár nem a húszas éveiket tapossák – a nyári hőség ellenére majdnem két órán át ontották slágereiket, amelyeket a közönség szinte végig tombolva énekelt velük.

Budapesten még volt egy kis idejük a zenészeknek arra is, hogy egy kicsit körülnézzenek a fővárosban, hiszen igen sok év eltelt azóta, hogy utoljára Magyarországon jártak. Miután pihentek egy kicsit a szállodában, délután már a helyszínen voltak, és jókedvűen falatoztak a színfalak mögött. A frontember Francis Rossi már a koncert előtt nagyon jókedvű volt, és megjegyezte: biztos benne, hogy este az átlagnál is jobb hangulatú bulijuk lesz. A megérzése bebizonyosodott, hiszen miután a The Hated Tomorrow nevű, fiatal srácokból álló zenekar fél órán keresztül zúzott előttük, a turnéjuk elnevezéséhez – Pictures – 40 years of Hits – méltóan felvonultatták a legnagyobb slágereiket. Bár majdnem mindegyiket együtt énekelték Rossiékkal, a közönség természetesen az In The Army Now közben tombolt leginkább.

A zenészek a koncert után sokáig pihengettek a levegőn a már sokkal hűvösebb éjszaka leple alatt, majd éjfél körül felültek a turnébuszra, és még aznap éjszaka Belgrádba utaztak, ahol szombat este lépnek fel. A fiúk kérdésünkre elmondták, hogy bár feszített tempóban telik majd a hétvégéjük, vasárnap a tőlük negyven éve megszokott lelkesedéssel és energiával állnak majd színpadra Debrecenben, a Főnix Csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában