Helyi közélet

2008.06.28. 13:50

Tilosban parkolók Debrecenben

<p>Olvasónk lencsevégre kapott egy - állítása szerint- &#160;mozgássérült-kártya nélkül parkoló autót a debreceni Park Centerben. Nézze meg a fotót!</p>

Mint írja: „Munkatársaimmal mindennap látunk ilyen embereket, akik szemtelenül odaállnak a más helyére. Ezt teszik úgy, hogy a parkolóban van máshol is hely és sokszor a fél parkoló üres. De ők -csakhogy közelebb legyenek a bejárathoz- a mozgássérült parkolóba állnak. Megnéztem, és nem volt a szélvédő mögött igazoló kártya.”  Mi az Ön véleménye, szóljon hozzá!

 

Amennyiben felháborító, bosszantó dolgot lát környezetében küldje el nekünk az [email protected] emailcímre témajavaslatait fotóit, vagy videóit!

 

Parkolásról szóló cikkeink:

A járda nem az autósoké

Újabb gyöngyszemek érkeztek olvasóinktól! Vajon miért nem tudunk szabályosan parkolni Debreceneben?

Hajdúszoboszló: parkolás 2 mozgássérült helyen kártya nélkül

Látogatónk olyan fotókat küldött portálunknak melyen jól látható, hogy egy autós két mozgássérültek részére fenntartott parkolóhelyet foglalt el egyszerre - erre jogosító kártya nélkül. Önnek is van hasonló fotója? Küldje el nekünk!

Közlekedés a Széchenyi utcán – lesz-e káosz?

Részlet a május 29-i közgyűlésből: "Szabó Miklós (MSZP): - Örülünk a módosításnak. Többször kértük hogy a Széchenyi utca forgalmát gyorsítsuk fel, például a parkolás megszüntetésével." 

Debrecen szégyene - tilosban parkolók

Újabb gyöngyszemek érkeztek olvasóinktól hálás köszönet értük. Vegyük most górcső alá a debreceni parkolási gondokat. Nézze meg a képeket!

 

MÉG TÖBB KÉP A TILOS PARKOLÁSRÓL!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában