Helyi közélet

2008.06.30. 14:23

Szórakoztató kultúra

<p>Nyíradony - Latin ritmusok, élő népzene, tűzijáték, karaoke party - vasárnap a Napló Nyár 2008 - Rádió Fun Party Terasz volt a zárórendezvénye a Ligetaljai Kulturális Napoknak Nyíradonyban. <DIA alt="Napló nyár 2008. 2008.06.30." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Napl__ny_r_2008__2008_06_30_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Napló nyár 2008. 2008.06.30." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Már délelőtt szép számú érdeklődő követte nyomon a változatos műsorokat az Európa parkban. Az amatőr művészeti csoportok gáláját követően a Fashion Zone sajátos divatbemutatóját nézhette meg a közönség, majd az idei trendi fehérneműk után egy gyors időutazást követően lovagi tornán találta magát a nagyérdemű.

Majd Molnár Miklós és Zenekara, valamint a Ligetlaja táncosai léptek színpadra, méltán nagy sikert aratva a "hazai" könönség előtt. Tasó László polgármester beszédét követően a Gonzo együttes adott élő koncertet.

Azután az önjelölt énekeseké volt a színpad, az örökzöldeket felvonultató karaoke party következett. Az est sztárvendég-párosát, a Balássy Betty-Varga Feri kettőst már nagyon várták Nyíradonyban, kicsik és nagyok velük együtt énekeltek.

Estella hastáncos lányai a varázslatos keletet keltették életre a színpadon. Őket követte az est másik sztárvendége, a Fiesta együttes, akik latinos dalaikkal a tomboló közönség mellett táncra perdítették a Valcer stúdió táncosait is. A rendezvény fénypontja a tűzijáték volt, végül DJ Stamer szórakoztatta a közösen mulató ezreket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában